VVS-konstruktör/-Kalkylator

Tycker du det är intresserat att varva konstruktion och kalkyl både för total- och utförandeentreprenad? Då är denna tjänst något för dig att söka!
 
Varför letar vi efter dig?
Vår filosofi är att ha kunskapen ”in-house”, där vi själva vill vara flexibla mot kund och vi ser idag ett ökat behov av snabba svar på totalentreprenadsförfrågningar. Då marknaden de senaste åren har svängt ifrån färdighandlingar till totalentreprenader. Vi själva har de senaste åren gått ifrån att vara en ren installatör till ett teknikföretag med installationskompetens.   
 
Vem letar vi efter?
Du som är VVS-ingenjör med några års branscherfarenhet, gärna med praktisk erfarenhet som montör och som gillar att samarbeta i företagets team.
I din roll hanterar du många bollar i luften i ett högt och engagerat tempo, där du ser en naturlig koppling mellan teknik och ekonomi.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du arbetar med förprojektering och kalkylering vid inkomna förfrågningar, projektering vid erhållna entreprenader eller är länken mellan företaget och våra externa VVS-konstruktörer. Du ger också våra projektledare teknisk support i produktionsskedet.
 
AB Oscar Hanson VVS:
Företaget är lokaliserat i Halmstad och har jobbat med VVS i över 100 år. Vi ser västkusten som vårt naturliga arbetsområde. Vår marknad är allt ifrån privata, kommersiella och offentliga kunder. Idag är vi ungefär 110 medarbetare och omsätter c:a 190 miljoner kr. Vi utför Värme, Ventilation, Sanitet, Kyla samt Service och Energiutredningar. Företaget ägs av 3:e generation och drivs av 4:e generation.
Tjänsten är vid vår Teknik-avdelning som idag består av 3 personer.

Kontakta och ansökan:
För mer information kontakta Teknik-avdelningens avd.chef Jan-Olof Larsson 035-16 17 14.
Du är välkommen med din skriftliga ansökan senast den 8 oktober till info@ohvvs.se eller Box 4073, 300 04 Halmstad.

Ventilationsmontör - Entreprenad

Tjänsten innebär utmanande arbete på mindre och större projekt, där du jobbar självständigt eller i ett lag. Körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Rör-Servicemontör

Tjänsten innebär omväxlande, självständiga arbetsuppgifter hos privata och kommersiella beställare. Branschcertifikat med Säker Vatten och körkort är ett krav. Erfarenhet, kunskap inom styr och regler samt el-behörighet är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Krister Andréasson
035-16 17 29

Servicetekniker - VVS

Tjänsten innebär omväxlande och självständiga arbetsuppgifter hos privata och kommersiella beställare.
Erfarenhet, kunskaper inom styr och regler samt el-behörighet är meriterande.
Körkort är ett krav.


Kontakta:
Avd.chef Christer Andersson
035-16 17 70

Servicetekniker - Ventilation

Tjänsten innebär service, förebyggande underhåll, kanalrensning och injustering av Ventilationsanläggningar.
Körkort är ett krav. OVK-behörighet samt kunskaper inom Styr och Regler är meriterande.


Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Ledande Rörmontör - Entreprenad

Tjänsten innebär utmanande arbete på mindre och större projekt, där du jobbar självständigt eller i ett lag. Branchcertifikat med Säker Vatten och körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24