VVS-KONSTRUKTÖR/-KALKYLATOR TILL OSCAR HANSON VVS

Tycker du det är intresserat att varva konstruktion och kalkyl både för total- och utförandeentreprenad?
Då är denna tjänst något för dig att söka!
 
Varför letar vi efter dig?
Vår filosofi är att ha kunskapen ”in-house”, där vi själva vill vara flexibla mot kund och vi ser idag ett ökat behov av snabba svar på totalentreprenadsförfrågningar. Då marknaden de senaste åren har svängt ifrån färdighandlingar till totalentreprenader. Vi själva har de senaste åren gått ifrån att vara en ren installatör till ett teknikföretag med installationskompetens.   
 
Vem letar vi efter?
Du som är VVS-ingenjör, gärna med praktisk erfarenhet som montör och som gillar att samarbeta i företagets team.
I din roll hanterar du många bollar i luften i ett högt och engagerat tempo, där du ser en naturlig koppling mellan teknik och ekonomi.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du arbetar med förprojektering och kalkylering vid inkomna förfrågningar, projektering vid erhållna entreprenader eller är länken mellan företaget och våra externa VVS-konstruktörer. Du ger också våra projektledare teknisk support i produktionsskedet.
 
AB Oscar Hanson VVS:
Företaget är lokaliserat i Halmstad och har jobbat med VVS i över 100 år. Vi ser västkusten som vårt naturliga arbetsområde. Vår marknad är allt ifrån privata, kommersiella och offentliga kunder. Idag är vi ungefär 100 medarbetare och omsätter c:a 190 miljoner kr. Vi utför Värme, Ventilation, Sanitet samt Service och Energiutredningar. Företaget ägs av 3:e generation och drivs av 4:e generation.
Tjänsten är vid vår Teknik-avdelning som idag består av 3 personer.
 
För frågor och ansökan
För mer information kontakta Teknik-avdelningens avd.chef Jan-Olof Larsson 035-161714 eller besök www.ohvvs.se.
Du är välkommen med din skriftliga ansökan till info@ohvvs.se eller Pilefeltsgatan 48, 302 50 Halmstad.