Lediga jobb

Vill du röra dig vidare? ​Nu tar vi sats mot nästa sekel! Det vill vi göra med fler duktiga och engagerade medarbetare. Därför söker vi just nu:

Projektledare

I tjänsten som Projektledare hos oss på Oscar Hanson VVS får du en för vår verksamhet betydande roll i såväl de stora som de mindre projekten. Du är tekniskt och ekonomiskt ansvarig för dina projekt, samt ansvarig för resultat och utförande av de uppdrag du projektleder. Du tar ett övergripande ansvar i att leda och fördela arbetet för underställd personal, men har samtidigt själv alltid nära till stöd och råd från kompetenta kollegor runt om dig.


Läs mer om annonsen här:

Servicetekniker - Ventilation

Tjänsten innebär service, förebyggande underhåll, kanalrensning och injustering av Ventilationsanläggningar. Körkort är ett krav. OVK-behörighet samt kunskaper inom Styr och Regler är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Ventilationsmontör - Entreprenad

Tjänsten innebär utmanande arbete på mindre och större projekt, där du jobbar självständigt eller i ett lag. Körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Ledande Rörmontör - Entreprenad

Tjänsten innebär utmanande arbete på mindre och större projekt, där du jobbar självständigt eller i ett lag. Branchcertifikat med Säker Vatten och körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Servicetekniker - VVS

Tjänsten innebär omväxlande och självständiga arbetsuppgifter hos privata och kommersiella beställare. Erfarenhet, kunskaper inom styr och regler samt el-behörighet är meriterande. Körkort är ett krav.

Kontakta:
Avd.chef Krister Andréasson
035-16 17 29

Rörservicemontör

Tjänsten innebär omväxlande, självständiga arbetsuppgifter hos privata och kommersiella beställare. Branschcertifikat med erfarenhet och körkort är ett krav. Säkervatten och Heta Arbeten är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Krister Andréasson
035-16 17 29

Välkommen med din ansökan här!

Ansökan och CV *

Samtycke till behandling *