Lediga jobb

Vill du röra dig vidare? ​Nu tar vi sats mot nästa sekel! Det vill vi göra med fler duktiga och engagerade medarbetare. Därför söker vi just nu:

VVS-konstruktör/Kalkylator

Som VVS-konstruktör/Kalkylator hos oss har du en betydande roll igenom hela vår projektcykel.
Du får ansvar för att ta fram tekniska handlingar, göra beräkningar och utredningar kopplat till hela VVS-området. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för anskaffningsarbetet genom att skapa konkurrenskraftiga anbudsunderlag för verksamheten. Du arbetar nära övriga professioner kopplat till de projekt du involveras i och bidrar med din kompetens i sammanhanget för att uppnå bästa möjliga kvalitet och ekonomi.

Kontakta
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Ventilationsmontör - Entreprenad

Tjänsten innebär utmanande arbete på mindre och större projekt, där du jobbar självständigt eller i ett lag. Körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Ledande Rörmontör - Entreprenad

Tjänsten innebär utmanande arbete på mindre och större projekt, där du jobbar självständigt eller i ett lag. Branschcertifikat med Säker Vatten och körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Rörservicemontör

Tjänsten innebär omväxlande, självständiga arbetsuppgifter hos privata och kommersiella beställare. Branschcertifikat med Säker Vatten och körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta:


Avd.chef Krister Andréasson
035-16 17 29

Servicetekniker - Ventilation

Tjänsten innebär service, förebyggande underhåll, kanalrensning och injustering av Ventilationsanläggningar. OVK-behörighet samt kunskaper inom Styr och Regler är meriterande.
Körkort är ett krav.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Välkommen med din ansökan här!

Ansökan och CV *

Samtycke till behandling *