Lediga jobb

Vill du röra dig vidare? ​Nu tar vi sats mot nästa sekel! Det vill vi göra med fler duktiga och engagerade medarbetare. Därför söker vi just nu:

Projektledare

Som Projektledare hos oss har du en betydande roll igenom hela vår projektcykel.
Du är teknisk och ekonomiskt ansvarig för dina projekt.
Du tar ett övergripande ansvar i att leda och fördela arbetet för underställd personal, men har samtidigt själv alltid nära till stöd och råd från kompetenta kollegor runt om dig.
Du arbetar nära övriga professioner kopplat till de projekt du involveras i och bidrar med din kompetens i sammanhanget för att uppnå bästa möjliga kvalitet och ekonomi.

Kontakta
Avd.cheferna Anders Gunnarsson och Krister Andreasson

VVS-konstruktör/Kalkylator

Som VVS-konstruktör/Kalkylator hos oss har du en betydande roll igenom hela vår projektcykel.
Du får ansvar för att ta fram tekniska handlingar, göra beräkningar och utredningar kopplat till hela VVS-området. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för anskaffningsarbetet genom att skapa konkurrenskraftiga anbudsunderlag för verksamheten. Du arbetar nära övriga professioner kopplat till de projekt du involveras i och bidrar med din kompetens i sammanhanget för att uppnå bästa möjliga kvalitet och ekonomi.

Kontakta
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Välkommen med din ansökan här!

Ansökan och CV *

Samtycke till behandling *

Rörservicemontör

Tjänsten innebär omväxlande, självständiga arbetsuppgifter hos privata och kommersiella beställare. Branschcertifikat med erfarenhet och körkort är ett krav. Säkervatten och Heta Arbeten är meriterande.

Kontakta:


Avd.chef Krister Andréasson
035-16 17 29

Ledande Rörmontör - Entreprenad

Tjänsten innebär utmanande arbete på mindre och större projekt, där du jobbar självständigt eller i ett lag. Branchcertifikat med Säker Vatten och körkort är ett krav. Erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Servicetekniker - Ventilation

Tjänsten innebär service, förebyggande underhåll, kanalrensning och injustering av Ventilationsanläggningar. Körkort är ett krav. OVK-behörighet samt kunskaper inom Styr och Regler är meriterande.

Kontakta:
Avd.chef Anders Gunnarsson
035-16 17 24

Servicetekniker - VVS

Tjänsten innebär omväxlande och självständiga arbetsuppgifter hos privata och kommersiella beställare. Erfarenhet, kunskaper inom styr och regler samt el-behörighet är meriterande. Körkort är ett krav.

Kontakta:
Avd.chef Krister Andréasson
035-16 17 29